Kuvay-i Milliye İlkokulu
Dilaver Mahallesi Kuvayi Milliye Sokak No12 Ulubey / UŞAK

VİZYON

Okulumuzu her zaman göreve hazır kadrosu, arkadaşlarına ve öğretmenlerine yardım bilincine sahip öğrencilerimiz ve velilerimiz ile birlikte; - Ülkemize saygılı, duyarlı gençler yetiştiren, - Sosyal ve kültürel faaliyetlerde adını duyuran, - Atatürk ilke ve inkilâpları doğrultusunda eğitim veren, ilimizin ve ilçemizin en güçlü eğitim ve öğretim kuruluşu haline getirmektir.

MİSYON

Atatürk´ün bizlere bıraktığı demokrasi bayrağını gelecek kuşaklara taşıyan, ülkesine ve milli değerlere bağlı, çağdaş ve laik gençler yetiştirmektir. -Bu ilkeleri amaç edinerek, biz, öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerini sağlamak, onların yeteneklerini ön plana çıkaran; -Bilgili, -Saygılı, -Yenilikçi, -Özverili bireyler olarak yetişmelerine ortam hazırlamak ve ihtiyaçlarına cevap verebilmek için varız.

Kütüphane Kitap Sayısı :2000

NORMAL

Ders Başlama ve Bitiş

09:00 DERS BAŞLAMA 12:25 ÖĞLE ARASI 13:50 ÖĞLEDEN SONRA DERS BAŞLANGICI 15:25 PAYDOS

OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNDE OLUP İL MERKEZİNE 30 KM UZAKLIKTADIR.

İLÇE